Články

Krkonoše

Penzion Sluníčko vyniká svoji polohou,vhodnou v zimě pro lyžování (800m od ski areálu,možnost dopravy ski busem od pensionu), v létě je výchozím bodem pro mnoho turistických tras, od romantických procházek až po náročné horské výstupy (od penzionu přímá turistická trasa na horu Sněžku či k její lanové dráze-vzdálena 1 km, dále na Růžovou horu, do Obřího či Modrého dolu, po staré cestě do Velké Úpy, na Portášovy boudy,..).
V blízkém okolí se nachází Monkey park s bobovou dráhou a lanovým centrem, bowling, billiard, wellness centrum v hotelu Horizont, několik vyhlášených restaurací, obchod, pošta ,autobusové nádraží.

Náš penzion Sluníčko Vám nabízí ubytování v pěti 2lůžkových pokojích (možnost přistýlky) s vlastní koupelnou a WC. K dispozici je také WIFI. Parkování je zajištěno u domu na vlasním pozemku. Lednice a varná konvice s nádobím jsou k dispozici.
Ubytování zahrnuje snídani. Oběd či večeři si můžete vychutnat v okolních restauracích.

www.penzion-slunicko-pec-pod-snezkou.cz

Náš pension Sluníčko je vhodný jak pro rodinné dovolené, odpočinek pro seniory, zamilované páry i pro několikačlennou skupinu či sportovní nadšence.

Vysočina

Penzion nabízí svým hostům restauraci v selském stylu s dětským koutkem plným hraček, velký SALONEK s možností propojení s nekuřáckou jídelnou a letní terasu.

Nabízíme silvestrovské pobyty s kompletním programem pro děti i dospělé. ¨

www.penzionvysocina.cz

Máme pro Vás připraven pobyt plný pohody, odpočinku a relaxace. Pro aktivní zajistíme skipasy do SKI SNOW PARKU v Novém Městě na Moravě, nebo rádi doporučíme výlety do okolí. Pro firemní akcepřipravíme program "na míru" včetně organizačního servisu a technického zajištění.

Uprostřed České republiky, v překrásné přírodě Chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v klidné a malebné vesničce Škrdlovice, se nachází Penzion Vysočina. Ubytujeme Vás v útulných pokojích s vlastním soc. zařízením a sprchovým koutem, které ocení nejen rodiny s dětmi, ale i sportovně zaměření hosté nebo ti, kteří hledají ubytování i se svým čtyřnohým kamarádem. Rozšíření nabídky se týká především welness služeb, služeb pro volný čas, velkou změnou je i kompletní vyloučení kuřáckých prostor - místo nich Vás rádi přivítáme v novém zábavném dětském koutku.

Vesnička Škrdlovice je vzdálena pouhých 6 km od Žďáru nad Sázavou a jen 600m od VELKÉHO DÁŘKA(206 ha) zvaného též "Moře Vysočiny".V okolí penzionu najdete krásnou přírodu ,louky, lesy a rybníky Českomoravské vysočiny. Právě proto skvělou polohu je penzion velmi vhodný pro rekreaci, turistiku, cykloturistiku i zimní sporty, rybaření, houbaření, welness pobyty, ale také pro školní výlety, lyžařské pobyty a školy v přírodě.

Pro děti je v letních měsících v zahradě připraven bazén.

Ubytování s domácími mazlíčky povoleno.

Poskytujeme prvotřídní služby pro rodiny s dětmi (rodinné pobyty), skupiny přátel a známých, pro firemní akce - školení, konference (konferenční balíčky), recepce a oslavy všeho druhu.

Beskydy


Penzion U Boženky

Nabízíme Vám ubytování v nově postaveném rodinném penzionu v klidné části obce Vigantice v Beskydech.

K dispozici je 16 lůžek + 4 přistýlky ve dvou apartmánech a čtyřech pokojích.

Apartmány jsou vybaveny kuchyní,koupelnou se sprchovým koutem a WC, samostatnou ložnicí se čtyřmi lůžky s možnosti přistýlky.
Apartmány jsou umístěny v prvním patře a jsou vhodné i k dlouhodobému pobytu.

Pokoje jsou vybavené kuchyňkou, koupelnou se sprchovým koutem a WC. Dva pokoje v přízemí jsou dvoulůžkové s možností přistýlky. Další dva pokoje v prvním patře jsou dvoulůžkové bez možnosti přistýlky.

Každý apartmán i pokoj je vybaven LED TV, WIFI připojením k internetu a plně vybavenou kuchyňkou s lednicí,mikrovlnou troubou,rychlovarnou konvicí, varnou deskou a nádobím.

V přízemí je k dispozici společenská místnost s posezením u krbu a barovým pultem.
V letním období můžete využít venkovní kryté posezení s grilem a otevřeným ohništěm,zahradu a dětské hřiště.

Dále je možno v letě využívat místní koupaliště, které je vzdáleno pět minut chůze.

Dále Vám nabízíme:

  • parkování u penzionu
  • uskladnění lyží a kol
  • zapůjčení dětské postýlky
  • možnost zajištění výletů po okolí
  • při dlouhodobém pobytu možnost zajištění nákupů, praní a žehlení za poplatek

Rádi bychom Vás přivítali v nově postaveném rodinném penzionu ve Viganticích, které se nachází 3 km od Rožnova pod Radhoštěm směrem na Hutisko-Solanec, Velké Karlovice.

Nabízíme Vám ubytování v Beskydech ve dvou čtyřlůžkových apartmánech s možnosti přistýlky a ve čtyřech dvoulůžkových pokojích.

V blízkém okolí jsou vhodné podmínky pro sportovní i volnočasové aktivity v zimním i letním období.

www.ubozenky.cz

Počasí Vigantice - Slunečno.cz
2018 Vítejte na horách.   www.hory.top   www.ubytovani.top  www.penziony.top  www.nocovani.cz  www.apartmany.top
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky